Polonya Büyük Elçiliği Erasmus Kokteyli

Degerli Erasmus Bölüm Koordinatorlerimiz ve Öğrencilerimiz ,

Polonya Buyukelciligi tarafindan Turkiye’den Polonya’ya gitmis ve gidecek öğrencilerimizle,  Polonya’dan Turkiye’ye gelen ogrencilerimiz icin duzenlenen Erasmus Kokteyli etkinligi bu yil da duzenlenmektedir.

Bu seneki etkinlik 24 Mayis 2012 Persembe gunu 13:00-16:00 saatleri arasında, Polonya Buyukelciligi (Ankara) bahcesinde gerceklestirilecektir. Kokteyle Erasmus programi ile Polonya’ya gitmis ve onumuzdeki donemde gidecek ogrenciler, halen Turkiye’de bulunan Polonyali ogrenciler ve tabi Erasmus koordinatorlerimiz davetlidir.

Sizlerden bu daveti ogrencilerinize duyurmanizi ve kurumunuzdan gelecek katilimcilarin listesini, 02 Mayıs 2012  tarihine kadar serhatyetimova@maltepe.com adresine  (Serhat bey) gondermenizi bekliyoruz. Katilimcilara davetiyeleri ismen hazirlanarak e-posta yolu ile gonderilecektir; ismi bildirilmeyen ve adina davetiye hazirlanmayan katilimcilarin Elciliğe girmesinin mumkun olamayacagini hatirlatiriz.